Onze Diensten

SPOT-REPAIR
Spot-repair service houdt in dat wij een kleine plaatselijke reparatie uitvoeren. Dit is bijvoorbeeld dat wij een bumper bij-spuiten zonder demontage. Of uitdeuken zonder spuiten (Restylen) Dit is kostenbesparend.


LAKSCHADE HERSTELLEN
Lakschade door een kras of steenslag? Wij zijn specialist in lakschade herstellen. Lakschade kan bij ons met spoed worden herstelt, zodat het roesten voorkomt en de auto zijn waarde behoudt. We werken daarbij met moderne en milieuvriendelijke reparatie technieken.


KRASVERWIJDERING
Is uw auto bekrast of wilt u de lelijke krassen verwijderen? Een kras op de auto altijd een lelijk gezicht. Heeft uw auto een kras of krasje opgelopen? Wij kunnen het krasje of de kras vakkundig en snel verwijderden.


BUMPERHERSTEL
Schade aan de bumper door een paaltje/muurtje dat over het hoofd door is gezien of steenslag? Door middel van de nieuwste technieken is bumperreparatie mogelijk tegen lage kosten.


RESTYLEN
Restylen is in andere woorden: uitdeuken zonder spuiten. Dit is kostenbesparend, niet alleen voor u maar ook voor de verzekering. Met restylen drukken wij bij Autoschade-Drachten kleine deukjes uit delen die zijn ontstaan door een autodeur, of een winkelwagentje dat tegen uw auto is gekomen. Wij zijn op deze manier ook gespecialiseerd in hagelschades.


3 jaar garantie op alle reparaties!